7 verhuistips voor tieners

Hier zijn de verhuistips voor tieners van de vlogger Floor. Ze verteld hoe je ervoor kunt zorgen dat je je bureau niet per ongeluk vergeet. Grapje. Vooral het inpakken is een hele klus! Kijk maar.

1. Begin op tijd

Als je een dag van tevoren begint ben je niet op tijd. Er is zoveel te doen dus zorg dat je ongeveer twee maanden tevoren begint. Ook als je moeder je kamer inpakt is het handig om zelf op tijd te beginnen.

2. Wat heb je precies allemaal

Kijk van tevoren goed wat je allemaal hebt, zodat je weet waar je wat gaat inpakken. Want van al die spullen die je niet meer terug kunt vinden.

3. Doe alles 1 voor 1

Doe geen dingen door elkaar. Pak een doos en doe eerst je bureau bijvoorbeeld. Daarna je kleerkast enz. Dit werkt echt šŸ˜‰

4. Sorteer!

Ik zou drieĀ dozen pakken waar je alles in kunt doen. Een doos waar je alle spullen kunt indoen, een doos voor spullen die weg kunt gooien en een doos met twijfelgevallen. Sorteer de spullen tussen de dozen en schrijf daarna op wat er in zit.

5. Geen stress

het lijkt een rare tip maar als je in de stress schiet gaat alles verkeerd. Begin daarvoor op tijd en zorg dat je een checklist hebt, zodat je het overzicht bewaard.

6. Gooi het weg

Heb ik er geen emotionele waarde mee dan kan het gelijk weg. En heb je iets al een jaar niet gebruikt of iets is beschadigd stop dan met het bewaren van die spullen. Je bent er vaak bang voor dat je het in de toekomst mist, maar dat gebeurd waarschijnlijk toch niet.

7. Stel een doel

Wanneer je een doel stelt helpt dat om het ook daadwerkelijk te doen. Dit is het belangrijkst als je inpakt.

Veel succes met verhuizen!

Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd*